Μονιμότερο Εμφύτευμα

Εξαλείψτε τα σημάδια του χρόνου & αποκτήστε τη νεανική εμφάνιση που επιθυμείτε!

Οι αλλαγές, που συμβαίνουν στο σώμα μας, επηρεάζουν κατά πολύ την ψυχολογία μας. Η ανάγκη μας να αισθανόμαστε καλά με τον εαυτό μας είναι πλέον καθημερινή. Ο χρόνος δεν σταματάει και τα σημάδια του παραμένουν ανεξίτηλα χαραγμένα πάνω μας.

Ακούστε το δέρμα σας…

Η γήρανση είναι μια φυσική και ασταμάτητη διαδικασία, η οποία εκτός από το σώμα μας δεν μπορεί να αφήσει ανεπηρέαστη και την επιδερμίδα μας. Το κολλαγόνο είναι το βασικότερο στοιχείο του δέρματός μας. Κατά τη νεανική ηλικία το πλέγμα του κολλαγόνου είναι άθικτο και διατηρεί το δέρμα ενυδατωμένο, λείο, σφριγηλό και ελαστικό. Με την πάροδο του χρόνου, το δέρμα αρχίζει να εξασθενεί και σιγά σιγά χάνει την ελαστικότητα και τον τόνο του. Οι κυριότεροι παράγοντες που συμβάλλουν στη γήρανση και εξασθένηση του δέρματος είναι η ηλικία, η κληρονομικότητα, η διατροφή, το κάπνισμα και οι περιβαλλοντικοί παράγοντες.

Πόσοι από εμάς δεν έχουν αναπολήσει την ηλικία των 16 όπου το πρόσωπό μας ήταν λείο και λαμπερό;

Η απάντηση είναι όλοι!

Έχουμε επιλογή στο να δείχνουμε πιο νέοι;

Οι επιλογές υπάρχουν αρκεί να μπορεί κάποιος να μας τις δείξει.

Radiesse Volumising Filler

Το Radiesse είναι ένα νέο μαλακό, μη μόνιμο ενέσιμο υλικό, το οποίο είναι πλήρως βιοσυμβατό και αποικοδομήσιμο λόγω των μικροσφαιριδίων ασβεστούχου υδροξυαπατίτη που περιέχει.
Χρησιμοποιείται για να αποκαταστήσει τον χαμένο όγκο, να γεμίσει τις εμβαθύνσεις του δέρματος και το σημαντικότερο για να προσδώσει στο πρόσωπο το χαμένο σχήμα του. Ταυτόχρονως όμως χάρη στην ιδιότητά του να προκαλεί νέοκολλαγένεση, είναι ιδανικό έχοντας άμεσο αποτέλεσμα μεγάλης διάρκειας.

Πολλοί το ονομάζουν υγρό lifting! Eσείς;

Η μοναδική σύνθεση του Radiesse, το καθιστά πρωτοπόρο στην ανάκτηση του χαμένου σχήματος του προσώπου. Σε αντίθεση με άλλες θεραπείες για την καταπολέμηση των ρυτίδων έκφρασης το αποτέλεσμα με το Radiesse διαρκεί κατά μέσο όρο 1 έτος1 2 και τα αποτελέσματα είναι αμεσότερα σε σχέση με άλλα ενέσιμα υλικά.

 1.  Πώς λειτουργεί το Radiesse;
  Το Radiesse από τη στιγμή που θα ενεθεί συνεχίζει και δρά σε βαθος χρόνου. Κατά την έγχυση του ο υδροξυαπατίτης διαπλέκεται με τις ίνες κολλαγόνου των παρακείμενων ιστών δημιουργώντας ένα μεγαλύτερο πλέγμα πάνω στο οποίο αναπτύσσεται το νέο κολλαγόνο1. Τα μικροσφαιρίδια του Radiesse™ ενεργοποιούν το μηχανισμό παραγωγής του κολλαγόνου του δέρματος γύρω από την περιοχή εφαρμογής του. Ακόμα και όταν απορροφηθεί το Radiesse™ από τον οργανισμό, στο σημείο θα παραμείνει το νέο κολλαγόνο που θα διατηρήσει το επιθυμητό αποτέλεσμα για μακρύ χρονικό διάστημα.
 2. Πόσο σύντομα θα πρέπει να περιμένω αποτελέσματα και πόσο διαρκούν;
  Τα αποτελέσματα είναι άμεσα και εμφανή από τα πρώτα κιόλας λεπτά μετά το τέλος της θεραπείας και παραμένουν εμφανή για 1 χρόνο ή και παραπάνω αναλόγως τον ασθενή.
 3. Η θεραπεία με το Radiesse πονάει; Και αν ναι, πόσο διαρκεί;
  Η εφαρμογή με το Radiesse γίνεται κατά τη διάρκεια μιας σύντομης επίσκεψης στο ιατρείο και διαρκεί από 30 εως 60 λεπτά. Η διαδικασία είναι ανώδυνη λόγω της περιεχόμενης λιδοκαΐνης (αναισθητικό), αλλά μπορεί να χρησιμοποιηθεί επιπλέον και μια τοπική αναισθητική κρέμα. Σε κλινική μελέτη που πραγματοποιήθηκε, παρατηρήθηκε ότι ο πόνος στους ασθενείς ήταν κατά 90% μειωμένος λόγω της περιεχόμενης λιδοκαΐνης.
 4. Αν κάνω θεραπεία με το Radiesse πόσο καιρό θα μου πάρει να επανέλθω;
  Συνήθως άμεσα! Μέσα σε 10 κιόλας λεπτά μπορεί κάποιος να επιστρέψει στη δουλειά του ή στην οποιανδήποτε ενασχόληση του. Για το μέγιστο δυνατό αποτέλεσμα, καλό θα ήταν να αποφευχθούν για τις επόμενες 2 ημέρες οι έντονες μιμικές κινήσεις, το έντονο κρύο, η UV ακτινοβολία καθώς και η χρήση σάουνας και solarium.
 5. Ποιες είναι οι αντενδείξεις για το Radiesse;
  Δεν συνίσταται η χρήση του Radiesse κατά τη διάρκεια της κύησης και της γαλουχίας, σε άτομα με γνωστή υπερευαισθησία στον υδροξυαπατίτη, σε άτομα με αυτοάνοσα νοσήματα ή νόσους που επηρεάζουν το ανοσοποιητικό καθώς και σε άτομα με τοπική φλεγμονή στις περιοχές της έγχυσης. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, πριν την έγχυση αποθαρρυνεται έντονα η χρήση υψηλών δόσεων ασπιρίνης, αντιφλεγμονόδων και αντιπηκτικών φαρμάκων.
 6. Ποιες είναι οι ανεπιθύμητες ενέργειες του Radiesse;
  Οι πιθανές ανεπιθύμητες ενέργειες είναι ερυθρότητα στην περιοχή της έγχυσης, οίδημα και ευαισθησία ή μούδιασμα και τέλος κάποιες τοπικές εκχυμώσεις. Οι συγκεκριμένες ανεπιθύμητες ενέργειες οφείλονται στις ενέσεις και, αν εμφανιστούν, διαρκούν λίγες ώρες ή ημέρες. Στις περισσότερες περιπτώσεις οι ασθενείς αναφέρουν μια ήπια ενόχληση κατά τη διάρκεια της εφαρμογής.