Ο Master των Laser

DOWN TOWN
6 Απριλίου 2005

από τον Νόσο Σιδερή
Oι πιο πολλοί ξαφνιάζονται όταν τον γνωρίζουν. Είτε γιατί είναι νεότερος απ’ ό, τι φαντάζονταν είτε γιατί δεν ήξεραν καν πως ο νεαρός αυτός ταλαντούχος δερματολόγος κρύβεται πίσω από το μοναδικό δίκτυο κοσμητικής ιατρικής στην Ελλάδα.
Ο Χριστόφορος Τζερμιάς δεν δημιούργησε ποτέ θόρυβο γύρω από το όνομά του, παρά το γεγονός ότι θαμπορούσε. Ωστόσο δεκάδες συνεντεύξεις του φιλοξενήθηκαν από τα δελτία ειδήσεων και τις εκπομπές των καναλιών, τις σελίδες των εφημερίδων και των περιοδικών. Είναι ο άνθρωπος που κατάφερε να απλοποιήσει στο μυαλό του Έλληνα τη μεταμόσχευση μαλλιών και να κάνει τα εξελιγμένα δερματολογικά laser τμήμα της καθημερινής μας ζωής.
Διευθύνει το τμήμα δερματολογίας και μεταμόσχευσης μαλλιών του Ιατρικού Κέντρου Αθηνών και εποπτεύει το αντίστοιχο τμήμα του Διαβαλκανικού της Θεσσαλονίκης. Έπειτα από τις σπουδές του στην Ιατρική και τη μετεκπαίδευσή του στην Οξφόρδη στην εξελιγμένη laser δερματολογία, επέστρεψε στην Ελλάδα με δίψα για δημιουργία. Η ιδέα και το όραμά του έγιναν πραγματικότητα. Κηλίδες οι οποίες εξαφανίζονται με laser, ουλές που ανορθώνονται, δερματικές ατέλειες, ευρυαγγείεςκαι αιμαγγειώματα τα οποία αντιμετωπίζονται αποτελεσματικά. Laser αποτρίχωση και ανανέωση χωρίς νυστέρι.
Μαλλιά που ξαναβγαίνουν και δεν πέφτουν ποτέ. Όχι μύθος πια αλλά πραγματικότητα! Ο Χριστόφορος Τζερμιάς κατάφερε όλες αυτές οι σύγχρονες εφαρμογές να φτάσουν σε κάθε γωνιά της Ελλάδας και να γίνουν οικονομικά προσιτές στον καθένα. Το φορτωμένο πρόγραμμά του και η συνεχής αναζήτηση νέων ιδεών δεν έχουν ωστόσο επηρεάσει την αυθόρμητη και ρομαντική του πλευρά.
Οι φίλοι και οι συνεργάτες του μιλούν για έναν άνθρωπο με υψηλή αίσθηση του χιούμορ, που συνδυάζει απίστευτα την αυστηρότητα στην κατεύθυνση της ποιότητας των εφαρμογών, με τη δίκαιη στάση και τη φιλική διάθεση.